Poštovani, ovim putem obavještavamo vas o sljedećem:

03.02.2020. godine kućanstvima u Šilu, Klimnu, Čižićima i Solinama počinje podjela kanti: plava kanta (papir, karton i tetrapak), žuta kanta (plastika i metal), siva kanta (staklo). 
Kante će dijeliti djelatnici Eko patrole. Korisnicima koji ne budu kod kuće za vrijeme podijele kanti, bit će ostavljena obavijest s brojem telefona Eko patrole. Njima će se kante dostavljati prema terminima koje dogovore s Eko patrolom.

30.03.2020. započet će odvoz po novom sustavu od vrata do vrata.
13.04.2020. uklonit ćemo javne setove kanti

Na glavnim ulicama će ostati “zeleni otoci”. To su pozicije na kojima će trajno ostati kante za odvojeno prikupljanje papira i kartona, plastike i metala, bio otpada, stakla, te otpada koji se ne može reciklirati. Time ćemo u potpunosti prijeći na novi sustav odvoza otpada “Od vrata do vrata”. 

Molimo sve vlasnike stanova u višestambenim objektima koji još ne posjeduju set kanti za zgrade da se obrate predstavniku stanara ili upravitelju. Višestambenim jedinicama, tj. zgradama otpad se odvozi iz jednog zajedničkog seta kanti, koji mora biti smješten na terenu u vlasništvu zgrade i koji koriste svi stanari zgrade.

Tags: 
od vrata do vrata