Partneri i upravni odbor će imati priliku se vidjeti uživo nakon dugo vremena u kojem su se sastanci odvijali putem interneta video pozivima. Konferencija će se održati prvog dana u hotelu Malin gdje će partneri na projektu obavijestiti jedni druge o dosadašnjem napretku u zadanim aktivnostima unutar projekta. Sljedeći dan će biti obilazak Ponikve i e-biciklijada te posjet Marini Punat i Košljunu.

DEEP SEA nastoji riješiti probleme kopnenog prijevoza (automobili), pomorski promet koji jako zagađuje (motorni čamci) i ograničena integracija usluga mobilnosti koja se nudi. Projekt, kroz razvoj modela, temeljenog na snažnom znanstvenom znanju i testirano na terenu, želi podržati operatere marina (MOs) i zaštićena područja u planiranju i provedbi održive mobilnosti. Planiranjem će se povećati ponuda energije učinkovite usluge mobilnosti, uglavnom e-mobilnost i zajednička mobilnost, te će voditi marine radi rješavanja sve veće potražnje ECS-a za e-brodovima.

Zato Ponikve eko otok Krk ima namjeru u sklopu projekta izgradnju fotonaponske elektrane od 30 kWp dvije stanice za punjenje električnih automobila, jednu stanicu za punjenje električnih brodova i jednu stanicu za sustav iznajmljivanja električnih bicikala i romobila.